четвер, 18 листопада 2021 р.

Тренінг для батьків дітей з ооп

                         

       Тренінг для батьків дітей з особливими освітніми потребами "Психологічне здоров'я батьків є необхідною умовою здоров'я дітей"         Бути батьком, означає щоденно, повсякчасно віддавати душевні сили та енергію дитині. А бути батьком особливої дитини – навантаження більше в рази. Тому і емоційна втома, і спустошення набагато гостріше, а вміння допомогти собі в такій ситуації є потрібним і обов’язковим. Уміння володіти собою, тримати себе в руках – один з головних показників, від яких залежать і його успіхи людини, і її психологічне здоров’я. Людина, що знає себе, свої потреби і способи їх задоволення, може більш усвідомлено та ефективно розподілити свої сили протягом кожного дня, тижня, місяця, цілого року, а значить, продовжити термін свого успішного життя. 

 















 





Одним із найважливіших сучасних завдань педагогів, які працюють в ІРЦ, є організація взаємодії з батьками дітей продуктивної співпраці, взаємної підтримки і розподіл відповідальності в процесі отримання їх дітьми психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Арт-терапевтичне заняття "Кольоровий день"

 Літо - це прекрасна сонячна пора, що переливається кольорами веселки. Під теплими промінчиками сонця та легеньким подихом вітру зібралися н...